MALI HEROJ

VIDEO: NAJBOLJI DOKAZ DA BRATSKA LJUBAV NE POZNAJE NIKAKVE GRANICE, PA ČAK NI DOBNE! Pogledajte kako je dvogodišnjak spasio brata blizanca

 Screenshot/YouTube

Majka Kayli Shoff iz Utaha u SAD-u kaže kako je izišla iz sobe samo na minutu, ali i toliko je bilo dovoljno za nesreću, koja je mogla biti kobna za njezine dvogodišnje blizance.

Kamere, koje su roditelji postavili u kući prvenstveno zbog sigurnosti djece, snimile su kako se dječaci igraju i penju na komodu, koja u jednom trenutku pada točno na slabašno tijelo dvogodišnjeg Brocka.

Uplašeni i prignječeni dječak plače te se pokušava osloboditi, ali ono što je uslijedilo dokazuje da je bratska ljubav zaista bezuvjetna, ne poznaje nikakve granice, pa čak ni dobne.

Iako mali, blizanac Bowdy odmah je shvatio da mu je brat u nevolji, a na prisebnoj i brzoj reakciji mogli bi mu pozavidjeti i mnogi odrasli.

Dječak je strpljivo s obje strane pomicao i podizao ormarić, sve dok se Brock nije oslobodio.

Video je na svom Facebook profilu objavio otac Ricky Shoff. Iako se isprva zbog negativnih komentara i osuda dvoumio treba li ga uopće pustiti u javnost, odlučio je to napraviti kako bi upozorio roditelje na opasnost od padanja namještaja koji nije propisno pričvršćen uz zid.

Krajem prosinca 2016. švedska tvrtka Ikea platila je 50 milijuna dolara (oko 330 milijuna kuna) odštete roditeljima nakon što su njihovi ormarići iz kolekcije koja je povučena iz prodaje ubili troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:27