NEVIĐENA NESPRETNOST

VIDEO: NAJLAKŠA ZAPLJENA U POVIJESTI Pogledajte kako je narkomafija doslovce predala policiji drogu vrijednu 200 milijuna dolara: 'Ovo je nečuveno'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2019. u 16:18

NSW Police Force Twitter

 

Australska policija 'obavila' je jednu od najlakših zapljena droge kada se kombi s paketima metamfetamina vrijednosti veće od 200 milijuna dolara zabio u dva policijska patrolna vozila parkirana ispred policijske postaje u Sydneyju.

"Bila je to jedna od najlakših zapljena droga u Novome Južnom Walesu koju smo ikada dosad izveli", rekao je u utorak novinarima glasnogovornik policije Glyn Baker.

"Ovaj je čovjek morao imati iznimno loš dan. Udariti u policijski automobil s tolikom količinom droge u osobnom vozilu nečuveno je, mislim da je riječ o vrlo lošem spletu okolnosti", kazao je.

 

Nesreća se dogodila u ponedjeljak ispred policijske postaje Eastwood u sjeverozapadnom dijelu Sydneyja. Sat vremena kasnije policajac je zaustavio kombi u obližnjem predgrađu Ryde.

"U vozilu je otkriveno 13 kutija s 273 kilograma metamfetamina vrijednosti veće od 200 milijuna dolara", stoji u priopćenju policije te se dodaje da nitko nije ozlijeđen.

Dvadesetosmogodišnjeg vozača kombija optužnica tereti za komercijalno rasparčavanje droge i za neopreznu vožnju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo