OKRŠAJ PREMIJERA I PREDSJEDNIKA

VIDEO Nakon ubijanja tigra i vožnje Formule 1, Putin zaigrao - badminton! I zaigrao partiju s omiljenim kolegom

Iako je vrlo teško Putina zamisliti da igra badminton, budući se ruski predsjednik na to odlučio zbog 'brojnih pozitivnih strana' koje taj sport donosi

Nakon što je letio nadzvučnim lovcem, bio na najdubljem mjestu na zemlji, ubio tigra i spasio znanstvenike, vozio bolid Formule 1, ruski predsjednički kandidat, ali i bivši predsjednik Rusije , Vladimir Putin primio se još jedne muške aktivnosti - badmintona.

Iako je vrlo teško osobu poput Putina zamisliti da igra badminton , budući se ruski predsjednik na novu aktivnost odlučio zbog 'brojnih pozitivnih strana' koje taj sport donosi.

Na terenu mu se pridružio dobar prijatelj, i sadašnji predsjednik Rusije, Dmitrij Medvedev koji je na početku snimke, objavljene na kremaljskom blogu, gledateljima predstavio prednosti bavljenja badmintonom.

- To je sport koji je dobar za zdravlje i pomaže u brzom odlučivanju. Tko dobro igra badminton brzo odlučuje i trudi se postići dobar rezultat - rekao je Medvedev odjeven u majicu svijetlomodre boje s ruskom zastavom na prsima.

Ruski predsjednik dodaje kako 'vrlo malo ljudi zna dobro igrati badminton'.

- I naš najveći kozmonaut, veliki Jurij Gagarin, volio je tu igru i dobro je igrao. Nadam se da ćete nakon ovog spota i vi poželjeti zaigrati badminton - zaključio je Medvedev nakon čega se upustio u okršaj s Putinom. Naravno, daleko od političkih voda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:48