BIZARNA RASPRAVA

VIDEO: 'NE, NE, NE... NE MOŽEŠ SE TAKO PONAŠATI!' Pogledajte kako je Macron eksplodirao samo zbog jedne riječi, a iz takta ga je izbacio - tinejdžer

 
 youtube screenshot

Predsjednik Francuske Emmanuel Macron pred kamerama je očitao bukvicu jednom tinejdžeru samo zato što ga je ovaj nazvao 'Manu', što je Macronov nadimak. Predsjednika je to toliko iživciralo da je više od pola minute držao lekciju začuđenom tinejdžeru koji se pokušao i nekoliko puta ispričati, ali nije uspio doći do riječi. Cijela ova bizarna situacija se dogodila na obilježavanju dana kada je general Charles De Gaulle pozvao na ustanak protiv okupatora za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Macron se pozdravljao s ljudima preko ograde i činio se dobre volje sve dok nije došao do dugokosog klinca koji je pjevušio himnu socijalista.

- Šta ima, Manu? - dobacio je klinac, a predsjedniku se spustila roleta ispred očiju.

- Ne, ne, ne... Ovdje si na službenoj ceremoniji, ne možes se tako ponašati!- rekao je Macron u poprilično oštrom tonu.

- Možeš se ponašati kao klaun, ali danas pjevamo Marseljezu i partizanske pjesme. Moraš mi se obraćati s 'gospodine predsjedniče!'.

Zbunjeni klinac se ispričao Macronu zbog svojih riječi, ali tu bujica lekcija od strane Macrona nije stala.

- Moraš stvari raditi na pravi način. Ako želiš voditi revoluciju, onda moraš prvo zaraditi diplomu, a potom naučiti kako donijeti hranu u kuću - rekao je Macron, a tinejdžer je samo slegnuo ramenima i procijedio.

- OK...

Inače, ovo nije prvi put da se Macron zakačio s onima koji su ga izazvali ili iskazali nepoštovanje. Tijekom prošlogodišnje predsjedničke kampanje, jedan radnik koji je štrajkao optužio je Macrona da je samo 'čovjek u odijelu' na što je ovaj pobjesnio:

- Najbolji način da platiš odijelo je da dobiješ posao! - odgovorio mu je Macron.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:55