PLANUO MOTOR

VIDEO: NEVIĐENA DRAMA U SINGAPURU Zrakoplov sa 241 ljudi zapalio se nakon prinudnog slijetanja!

 REUTERS

Zrakoplov Singapore Airlinesa na letu iz Singaporea do Milana morao je prinudno sletjeti na matični aerodrom nekoliko minuta nakon polijetanja. Međutim, zrakoplov se zapalio čim je sletio na pistu, a pravo je čudno da u incidentu nije bilo ozlijeđenih.

Piloti Boeinga 777-300ER odlučili su se vratiti u zračnu luku nakon upozorenja na nizak nivo ulja u motoru, ali nakon slijetanja brzo je planuo desni motor. Srećom, vatrogasci su brzo reagirali, ugasili vatru i vjerojatno spasili 222 putnika i 19 članova posade. Putnici su odmah nakon slijetanja prebačeni u zgradu zračne luke.

The damaged right wing of a Singapore Airlines Boeing 777-300ER aircraft originally bound for Milan, is seen after a fire was put out, in this still image taken from handout video, at Changi Airport in Singapore June 27, 2016. Bee Yee/Handout via Reuters TV ATTENTION EDITORS - EDITORIAL USE ONLY. NO ARCHIVES. NO RESALES.
REUTERS

- Tih pet minuta trajalo je poput vječnosti! Činilo se kao da vatrogasci nikada neće stići, ali na koncu su pjenom ugasili požar. Bili smo tako blizu smrti - napisao je putnik Lee Bee Yee.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:58