NEOBIČAN HOBI

VIDEO: OBIJESNI VOZAČ KOMBIJA SNIMLJEN NA DJELU Šefovi građevinske firme preznojavali se dok su gledali što im zaposlenik radi: 'Dali smo mu otkaz!'

 
 youtube screenshot

Vozač kombija iz kanadskog glavnog grada Ottawe dobio je otkaz nakon što je na YouTube procurila snimka kako namjerno vozilom ulijeće u ogromne lokve vode na cesti i tako prska pješake. Snimka je pogledana gotovo milijun puta, traje samo 45 sekundi, ali nemarni gospodin je i u tako kratkom vremenu uspio do gole kože poprskati dvoje ljudi, a trećeg nije uspio iz jednostavnog razloga što očito nije bilo dovoljno velike lokve na cesti, a usto je zbog vozila ispred sebe, u kojem je bila postavljena kamera koja je sve snimila, morao smanjiti brzinu kretanja.

Da stvar za vozača bude gora, na videu se jasno vidi logotip kompanije za koju je radio. Riječ je o velikoj građevinskoj firmi Black & McDonald, tako da su se i njegovi šefovi dobro znojili dok su gledali neobični hobi njihova zaposlenika. Ipak, reakcija tvrtke je bila ekspresna.

- Ispričavamo se svima zbog ponašanja našeg vozača. Ovo je bio izolirani incident i ta osoba više nije zaposlena u našoj kompaniji - stoji u priopćenju koje je preko Facebooka odaslala kompanija.

Glasnogovornik tvrtke rekao je da surađuju i s policijom, ali na kraju je donesena odluka da se protiv vozača neće dizati prijave.

- Mislimo da mu je otkaz dovoljna kazna - rekli su iz policijske uprave grada Ottawe.

- Za nas je ovaj slučaj završen, a ovaj vozač je vjerojatno naučio lekciju - rekao je poručnik Mark Gatien.

Potez građevinske kompanije izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama, a posebno su bili sretni nezaposleni građevinski radnici.

- Ne plaćaju te da prskaš pješake - napisao je jedan od njih, prenosi BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:43