UBOJSTVO U SRBIJI

VIDEO: OBJAVILA SNIMKU IZ KAFIĆA SAMO PAR SATI PRIJE SMRTI 'Ona je bila mlada, a on, svjestan svojih godina, ljubomoran. Uzeo je pušku...'

 
Sanja Janković
 Facebook, Sanja Janković

U selu Svileuva u Srbiji noćas se dogodila tragedija u kojoj je 74-godišnji Petar Živanović puškom upucao 42-godišnju Sanju Janković s kojom je, unatoč velikoj razlici u godinama, dugo bio u ljubavnoj vezi.

Samo nekoliko sati prije toga, Sanja je na svom Facebook profilu objavila snimku uživo iz kafića u kojem se zabavljala.

Kurir piše da su se Sanja i Petar vjerojatno posvađali pri povratku s te proslave, a njega je ljubomora natjerala da izgubi kontrolu pa je uzeo pušku i upucao Sanju. Navodno je tri sata nakon ubojstva susjedu priznao što je učinio.

Petar inače ima četiri kćeri s kojima nije u kontaktu, a prva supruga mu je umrla. Radio je kao zidar, a Sanju je upoznao na jednom poslovnom putu.

'On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi joj mogao osigurati lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću', ispričali su susjedi i dodali da je do ubojstva vjeorjatno došlo zbog ljubomore.

'Sanja je bila mlada, a Petar, svjestan svojih godina, ljubomoran. Događalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Tko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorištava samo zbog novca. Moguće je i da ga je htjela ostaviti a on to nije mogao podnijeti', dodaju susjedi za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:06