OPUŠTENI DVOJAC

VIDEO: 'OTVORI VRATA NEKA KIM VIDI... PRAVA ZVIJER!' Pogledajte nevjerojatan trenutak kada se Trump hvalio svojom limuzinom, procurio i menu ručka!

 
 youtube screenshot

Poslije radnog ručka čelnika SAD-a i Sjeverne Koreje, kamere u Singapuru zabilježile su nevjerojatan trenutak kad se Donald Trump, kako izgleda, hvali svojom 1,6 milijuna dolara vrijednom limuzinom.

Trump i Kim na trenutak su izašli ispred hotela kada je američki predsjednik primijetio da se Korejac zagledao u vozilo dizajnirano da preživi i kemijski napad. Američki predsjednik je naredio članu Tajne službe da otvori vrata 'Zvijeri' i pokazao Kimu kako automobil izgleda iznutra.

Iako je Trump entuzijastično objašnjavao Kimu neke stvari, mladi diktator nije izgledao previše impresionirano. Samo se smješkao.

Inače, to vozilo putuje svugdje gdje ide i predsjednik SAD-a...

Što su ručali?

U američki medije procurio je i menu ručka na kojem su bili Donald Trump i Kim Jong-un. Kao predjelo čelnicima država serviran je koktel račića, salata od avokada, mango, hobotnica i punjeni korejski krastavci. Za glavno jelo ljudi iz delegacije mogli su birati između goveđih rebarca, hrskave svinjetine u slatko-kiselom umaku i bakalar s rižom i sojom.

Za deset su dobili čokoladni ganache, sladoled od vanilije i Tarte tropeziennes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:54