POBJEGAO U RODNU BUGARSKU

VIDEO: OVO JE LICE NAPADAČA KOJI JE ZGROZIO CIJELU NJEMAČKU Manijak iz Bugarske pobjegao glavom bez obzira, u domovini ima debeli dosje

 Screenshot TV Nova

Policija je identificirala muškarca koji je u pothodniku podzemne željeznice u Berlinu gurnuo ženu niz stepenice, ali sumnjaju da im je manijak u međuvremenu pobjegao u rodnu Bugarsku.

Njemački mediji pišu kako je riječ o 26-godišnjem Svetoslavu Stoykovu, a bugarska televizija TV Nova potvrdila je da spomenuti mladić ima poveći kriminalni dosje u domovini.

Screenshot

O njemu se zna da se rodio u gradu Dobriču na sjeveru Bugarske, a trenutačno živi u Varni na obali Crnoga mora.

'Ne znamo ništa o incidentu i nismo vidjeli snimku', rekla je bugarskoj novinarskoj ekipi Svetoslavova punica Ibryan. Dok su Stoykov i supruga Tsvetanka bili u Njemačkoj, ona je, kaže, u njihovoj obiteljskoj kući čuvala njihovo troje djece.

Njemački mediji prenose kako će vlasti od Bugarske tražiti Svetoslavovo izručenje.

Informacije o njegovu identitetu policiji je dao jedan od četvorice muškaraca, a svi su bugarske nacionalnosti, koji su isplanirali brutalan napad. Njega su pustili iz pritvora nakon što je platio jamčevinu. Banda je prvo pratila žrtvu, a onda ju je Stoykov iz čista mira udario nogom u leđa. Žena se skotrljala niz stepenice i pala ravno na lice. Slučajni prolaznici odmah su joj priskočili u pomoć, a napadači su pobjegli.

Nakon što se snimka napada proširila internetom, čak je i Michael Kuehr, bivši tjelohranitelj glumice Charlize Theron i pjevačice Lady GaGe, ponudio novčanu nagradu u iznosu od 2000 eura ( oko 15.000 kuna) za bilo kakvu informaciju o Stoykovu i njegovo uhićenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:59