NEZAPAMĆENI ZLOČIN

VIDEO: OVO JE LICE ZLA Majka koja je ubila troje vlastite djece smijala se pred kamerama, njezin susjed ispričao što je vidio kobne večeri

 
 Facebook, youtube screenshot

Rachel Henry, 22-godišnjakinja iz Phoenixa, pritvorena je zbog sumnje da je ubila troje vlastite djece. Najstarije dijete imalo je samo tri godine, Henry je priznala stravičan zločin koji je potresao Arizonu, a motivi ovog groznog čina još uvijek su nejasni.

Henry je privedena na sud, a kamere su je uhvatile kako se smije. Reportri na licu mjesta pokušali su je pitati zašto je to napravila, ali odgovor nisu dobili. Djevojka s lisicama na rukama samo se smijala prolazeći kraj njih.

Dojavu o smrti djece policija je dobila od same majke. Kad su došli na licu mjesta, policajci i liječničko osoblje odmah su proglasili djecu mrtvom, ali nisu vidjeli nikakve tragove nasilja nad njima. Majka iz pakla im je rekla da su djeca bila bolesna i da je vjerojatno to uzrok smrti.



Međutim, nekoliko sati kasnije uslijedio je novi šok. Policija je objavila priopćenje u kojem je stajalo da je upravo majka odgovora za smrt djece. Poslije je otkriveno da ih je sve ugušila. Najmlađa beba imala je tek sedam mjeseci...

Susjed od ubojice za AZ Central prepričao je što je vidio kobne večeri.

- Policajci koji su bili na očevidu bili su van sebe. Toliku histeriju i paniku nikada nisam vidio. Poslije sam se i ja uspaničio, takvu osobu jednostavno ne želite u blizini djece - rekao je David Ware.

Dakle, motiv ubojstva još nije poznat, ali poznanici Rachel Wade kažu da se u posljednjih godinu dana potpuno promijenila. Nakon smrti majke okrenula se drogama, u jednom trenutku izgubila je i skrbništvo nad djecom, ali koja je to bila kap koja je prelila čašu - to još nitko ne zna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 19:46