PALI U RESTORANU

VIDEO Pogledajte snimku uhićenja šefa Zemunskog klana: Bojović slao poljupce dok su ga odvodili

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.02.2012. u 21:57

YouTube

BEOGRAD - Luka Bojović, Vladimir Milisavljević Budala i još dva "zemunca" uhićeni su ovog tjedna u akciji “Kros” , a danas je španjolska televizija RTVV objavila snimku uhićenja, javlja Blic . Bojoviću i Milisvljeviću lisice su stavljene dok su bili na večeri u restoranu u Valenciji.

Kako prenose španjolski mediji, policiju je do restorana doveo Vlada Budala, koji je praćen. Bojović je koristio lažnu putovnicu Litve i kada su mu prišli španjolski policajci i zatražili da se predstavi, izgovorio je lažno ime.

- Uhapšeni su u četvrtak oko 17 sati. Često su dolazili u naš restoran. Nekada su bili svi zajedno, a nekada pojedinačno, međutim, nikada nisu dovodili žene. Uvijek su se lijepo ponašali, bili su ljubazni i fini. Također, uvijek su ostavljali dobre napojnice - kažu za “Blic” zaposleni u restoranu “Bodega La Paz” u Valenciji u kojem su uhapšeni Luka Bojović, Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić i Vladimir Mijanović.

Tijekom njihovog uhićenja nije bilo incidenata jer je restoran bio prazan.

- Nakon ručka pojeli su voće i kada sam se spremao da im otvorim bocu vina, ušla je specijalna policija. Bilo ih je mnogo i svi su bili pod punom opremom. Osim četvorice uhićenih, u restoranu nije bilo nikoga. Policija je svo vrijeme čekala ispred dok se nije ispraznio ujedno sprječavajući nove goste da uđu - opisali su uhićenje zaposleni u “Bodega La Pazu”, piše Blic.

Izdvajamo