UBIO ČETIRI OSOBE

VIDEO: POLICIJA OBJAVILA UZNEMIRUJUĆU SNIMKU KRVAVE PLJAČKE Manijak upao u poslovnicu i noževima brutalno izbo zaposlenicu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2019. u 09:07

Garden Grove Police

Napad u Kaliforniji

 

U seriji nasilnih napada u Južnoj Kaliforniji ubijene su četiri osobe, dok je dvoje ranjeno. U vezu s krvavim pljačkama i incidentima koji su uključivali napade nožem dovodi se 33-godišnji član bande i on je vrlo brzo uhićen i transportiran u zatvor.

Stravični napadi dogodili su se u Garden Groveu, a snimke s nadzornih kamera pokazuju koliko su jezivi bili. Policija je na Twitteru objavila video snimljen u poslovnici jedne od osiguravajućih kuća koju je pljačkaš namjeravao orobiti.

Na snimci vidimo kako 33-godišnjak ulazi u poslovnicu, na glavi ima kapuljaču i odmah prilazi zaposlenici koja sjedi za radnim stolom. Nakon nekoliko razmijenjenih rečenica manijak vadi noževe i najmanje desetak puta bode nesretnu ženu.

 

Nakon prvotnog šoka, nesretnica je uspjela ustati, napadač je ustuknuo pa je žena uspjela izaći iz naizgled bezizlazne situacije. Vjerojatno je pomoglo i to što je kolegica iz ograđenog šaltera počela vaditi novac iz blagajne i pružala ga napadaču.

Razbojnik je nakon kraćeg oklijevanja zgrabio novac i pobjegao iz poslovnice.

Garden Grove Police

Napadač

 

Krvavi pothvat podivljalog 33-godišnjaka trajao je otprilike dva sata i to na šest različitih lokacija. "Bio je brutalan", rekli su policajci nakon što su ga uhitili.

Osim poslovnice osiguravajuće kuće, provalio je u jedan stan, opljačkao pekarnicu i trgovinu, napao zaposlenika na benzinskoj pumpi, a ubio je i jednog zaposlenika u obližnjem restoranu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo