PREVARIO SMRT

VIDEO: POPEO SE PREKO OGRADE, POSKLIZNUO, PA PAO NIZ VODOPAD Posjetitelji parka u šoku gledali kako nestaje u slapovima visokim čak 50 metara!

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 07.10.2017. u 00:41

 • Screenshot/Youtube

   

   

  Samo nevjerojatna količina sreće spasila je muškarca od posve izgledne smrti u spalovima vodopada Žute rijeke u sjeverozapadnoj Kini, piše britanski Daily Mail.

   

  Čovjek je, kažu svjedoci, prešao preko ograde za posjetitelje kod pitoresknog vodopada Hukou, i poslkliznuo se sa stijene.

   

  Spasitelji su ga srećom ugledali na stijeni oko 50 metara od točke na kojoj se vodopad strmoglavljuje.

   

  Šokantna snimka na kojoj je uhvaćen trenutak pada 29-godišnjeg nesretnika, pojavila se i odmah proširila po društvenim mrežama.

   

  Tisuće posjetitelja koji su se našli na mjestu događaju posve zaprepašteno gledalo je kako čovjek nestaje u slapovima koji su visoki 50 metara!

   

  Kako piše Bejing Media Daily, jedan od prisutnih pratio je začuđeno Wanga kako prelazi sigurnosnu ogradu i kako se poskliznuo na stijeni, sve do trenutka kada su ga poklopili slapovi.

   

   

   

  Vodopad Houkou je drugi najveći vodopad u Kini.

   

  Sigurnosne snage i spasitelji odmah su reagirali, odmah su pretražili područje, i pronašli su ga na stijeni, vrtlog vodopada izbacio ga je na stijenu udaljenu 20 metara.

   

  Hitno su ga prevezli u obližnju bolnicu, zadobio je frakturu kralješnice.

   

  Ne zna se što ga je navelo da se popne preko ograde.

  Izdvajamo