NAPAD IZ ZRAKA

VIDEO: POSVAĐAO SE SA ŽENOM, PA UKRAO AVION I SRUŠIO SE NA VLASTITU KUĆU 'Želio ju je ubiti! Ona je preživjela, a on je mrtav...'

 
 Utah County Sheriff's Office/Twitter

Muškarac je ukrao mali avion i zaletio se njime u vlastitu kuću nakon svađe sa ženom, piše Mirror.

Duane Youd uz američke države Utah, mali je avion s propelerom ukrao svome poslodavcu te se u namjeri da ubije suprugu i sebe, zrakoplovom namjerno obrušio na svoju kuću.

Youd, inače iskusni pilot, poginuo je kad se avion u ponedjeljak oko 2:30 sati srušio na dvokatnicu u Paysonu, udaljenom oko 100 km od Salt Lake Cityja.

Youdova žena i jedno dijete bili su u kući tijekom napada, no preživjeli su, rekla je inspektorica Noemi Sandoval no nije mogla potvrditi radi li se o djetetu Duanea Youda i njegove supruge.

Samo nekoliko sati ranije, Youd je uhićen pod optužbom za obiteljsko nasilje nakon što se sastao sa ženom kako bi pokušali riješiti svoje bračne probleme.

Policija je pozvana na mjesto događaja oko 7:30 navečer gdje je zatekla Youda kako fizički nasrće na suprugu te ga privela u policijsku postaju. Nakon što je pušten uz jamčevinu, otišao je kući te se u kamionetu odvezao do aerodroma Spanish Fork-Springville gdje je radio.

Na internetu su se pojavile dramatične snimke srušenog aviona od kojeg nakon eksplozije nije ostalo gotovo ništa.

U padu aviona teško je oštećena i kuća, no srećom žena i dijete uspjeli su preživjeti napad.

Youd je otprije imao prijavu radi obiteljskog nasilja. Otkriveno je i da je išao na šestomjesečno bračno savjetovanje koje mu je određeno zbog nasilnog ponašanja prema supruzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:21