TAJLAND

VIDEO: RACIJA U SEKSUALNOJ PRIJESTOLNICI SVIJETA Specijalci i vojnici naprasno prekinuli orgije u luksuznom hotelu: Upad je koštao 289 kn

 
 Screenshot / YOUTUBE

Djelatnici policije i vojske u subotu su navečer oko 23 sata i 30 minuta izveli raciju u hotelu Tulip u tajlandskom gradu Pattayi nakon što im je dojavljeno da se u tom hotelu održavaju ilegalne orgije, piše The Mirror.

Tijekom akcije policije i vojske uhićeno je 18 muškaraca i 14 mlađih Tajlanđanki koji su sudjelovali u orgijama koje je organizirao vlasnik kineskog hotela Sheng Liao Yang (53). Muškarci koji su sudjelovali u orgijama pristup su navodno platili 1.500 bahta, odnosno 289 kuna.

Među muškarcima koji su došli orgijati u tzv. "glavnom gradu za seks na svijetu" bilo je Britanaca, Amerikanaca, Nijemaca, Kanađana, Australaca, Rusa, Malezijaca i Kineza, a kada su u hotel upali policija i vojska nastao je opći metež te su se svi brže bolje ogrnuli ručnicima kako bi prekrili svoja lica i spolovila.

Prema riječima okružnog šerifa Narisa Niwapantawonga, muškarci su u trenutku odvijanja racije međusobno mijenjali partnerice.

Muškarci su nakon policijskog ispitivanja pušteni dok je vlasnik hotela uhićen zbog ilegalnog vođenja hotela i priređivanja seks tuluma.

Prema navodima medija, hotel Tulip nalazi se u patajskom okrugu Nong Prue te ima 30 soba na četiri kata. Hotel je navodno bio podijeljen u nekoliko zona, a jedan od katova je navodno bio poznat kao "zona za igru". Policajci su rekli da su gotovo svi uhićeni muškarci bili u zoni za igru.

U trenutku kada je izvršena racija u hotelu su bila prisutna i tri člana osoblja čiji je zadatak gostima posluživati vrući čaj, čistiti sobe i pridružiti se orgijama ako za to postoji želja kod gosta. Tijekom racije zaplijenjeni su kondomi, lubrikanti i igračke za seks.

Pattaya je postala "glavni grad za seks na svijetu" kada su u njega tijekom Vijetnamskog rata počeli dolaziti američki vojnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:08