ČUDOVIŠNE LJEPOTICE

VIDEO: RAZOTKRIVEN LANAC TRGOVINE LJUDIMA Svi u zračnoj luci su se okretali za uhićenim ljepoticama, a poslije je otkriven njihov gnjusan plan

 
 Screenshot /

Dvije ruske manekenke i bivše misice uhićene su na aerodromu Domodedovo u Moskvi nakon što su pokušale prodati 18-godišnju studenticu kao seksualnu robinju, objavila je ruska policija. Mlade su žene privedene nakon što su kupcu s Bliskog Istoka treću djevojku pokušale prodati u roblje za 19.000 funti (oko 160.000 kuna).

Studenticu su obrlatile obećavši joj siguran posao dadilje u jednoj od istočnih zemalja. U stvarnosti tinejdžerki bi ukrale putovnicu, istukli je, oteli i prisilili da radi kao prostitutka, prenosi The Sun.

Uhapšene su Ksenia Starikova (22) i Tatiana Petrova (19). Tatiana je navodno smislila cijeli plan, a zaustavljena je dok se pripremala ukrcati u avion za Tursku zajedno sa žrtvom. Nije poznato je li Turska bila njihovo konačno odredište.

Policajac se predstavio kao kupac, a žene su uhapšene nakon što je Starikova preuzela novce. Ona je 2017. godine bila u finalu Miss gospođa Rusije, razvedena je od supruga koji radi u vojsci i samohrana je majka kćeri.

Obje su optužene za trgovinu ljudima i prijeti im šest godina zatvora.

Starikova prema prvim izvještajima vodi ‘agenciju za modele’ koja je očito paravan za kojekakve druge djelatnosti, studira i radi kao trenerica gimnastike. Ona se nalazi u pritvoru. Petrova je odlučila surađivati s policijom i reći im sve što treba te se zato trenutno nalazi u kućnom pritvoru.

Kupca studentice navodno su pronašle preko društvenih mreža, a ‘posao’ su dogovarali na engleskom i njemačkom jeziku. Pregovarali su nekoliko tjedana prije nego što su postigli dogovor i odveli žrtvu na aerodrom.

Policija je žrtvu opisala kao tinejdžerku, studenticu stranih jezika na sveučilištu u Moskvi, koja je maturirala s najvišim ocjenama.

Video uhićenja pogledajte na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:18