STRAVIČNO UBOJSTVO

VIDEO Rusija: Gay mladić (21) nožem zaklao svog partnera te od njega napravio kobasice i okruglice

MURMANSK - Ruska je policija uhitila 21-godišnjeg Ivana L. iz Murmanska pod sumnjom da je ubio i pojeo muškarca kojeg je upoznao preko internetske stranice za osobe homoseksualne orijentacije, piše ruski portal Life News.

Ivan je 32-godišnjeg Romana E. pozvao u svoj stan gdje ga je zaklao nožem te raskomadao njegovo tijelo. Poremećeni je ubojica nakon toga snimio 'recept' kako se rade kobasice i mesne okruglice kojeg je i objavio na internetu.

Policija je istragu o smrti Romana E. započela kada je njegova majka prijavila sinov nestanak. Ispričala je policiji kako se i ranije znao družiti s ljudima koje bi upoznao preko interneta. Tragovi su vodili prema Ivanu L.

U njegovom je stanu policija pronašla ljudske ostatke, no dok se ne obavi testiranje DNK ne može se sa sigurnošću govoriti radi li se o Romanu E. Međutim, Ivan L. je odmah priznao zločin te rekao kako je namjeravao ubiti i pojesti još najmanje ljudi.

Ivan L., ubojica i kanibal, sin je poznatog ruskog poduzetnika i vlasnika više trgovina s odjećom. Njegova je obitelj ostala u šoku kada je saznala za sinove zločine. Kako je živio sam i radio neprijavljen kao kuhar u jednom restoranu vrlo se malo družio s obitelji. Roditelji su i sami pretpostavljali da je gay jer nikada nije imao curu, no ostali su vrlo šokirani kada su saznali da je ubojica i kanibal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:04