LUDA ZABAVA

VIDEO: S RAKIJOM NA CECU Disko vlakom u Beograd stiglo 600 pijanih Slovenaca

 YouTube

Specijalnim 'disco vlakom' jutros je u Beograd na proslavu Nove Godine pristiglo stotinu mladih Slovenaca , javlja srpski Telegraf. Na peronu su ih dočekali trubači, a oni su odmah počeli slaviti uz boce raznoraznog alkohola.

- Napili smo se još na izlazu iz Ljubljane i cijelu noć slavimo. Već smo prilično umorni al’ jedva čekamo da izađemo na ulice Beograda – rekao je Janko (25) koji već drugu godinu za redom Novu Godinu dočekuje u srpskoj prijestolnici.

Mladi Slovenci Beograd su izabrali zbog 'niskih cijena i Cece'.

- Oduševila sam se kada sam čula da će nastupiti Ceca. Odmah sam rezervirala svoje mjesto u vlaku i znam da će naredna četiri dana u Beogradu biti kao na maturalcu u srednjoj školi – rekla je dvadesetogodišnja Marija.

Turističke agencije su za turiste iz Slovenije organizirale i doček u Domu omladine.

- Nije važno koga ćemo slušati, važno je samo da smo zajedno i da smo u Beogradu koji obožavamo. Ne sumnjamo da ćemo se provesti super – rekao je Denis (22) koji je u Beograd stigao s djevojkom.

Zbog povećanog interesa, Slovenske željeznice su sve do 5. siječnja dodatnim vlakovima pojačale promet na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana.

Specijalni turistički vlak najavljen je i sutra, dok će 31. prosinca u Beograd stići desetak “party buseva”, javlja srpski Telegraf.

Ovako je blagdansko veselje izgledalo prethodnih godina:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2022 00:32