APEL GANUO SVE

VIDEO: 'SAMO ŽELIMO DA NAS NETKO VOLI' Dirljiva poruka šestero braće i sestara koji silno žele biti posvojeni

 Adopt Kansas Kids

Šestero braće i sestara iz američke savezne države Kansas mnoge je dirnulo u srce ganutljivim javnim apelom kojim mole neku obitelj da ih posvoji. Trenutno su razdvojeni u dvije udomiteljske obitelji, ali silno žele da se pronađe trajno rješenje te da budu posvojeni, po mogućnosti svi pod istim krovom.

Christian (15), Ally (10), Raymond (9), Tyson (8), Taylor (6) i Lindsay (4) kažu da ne traže puno, samo 'obitelj koja bi brinula o nama, voljela nas i koja bi stvarno željela biti u našem društvu'.

Apel su objavili na web stranici agencije koja se bavi posvajanjem te su napisali da traže 'obitelj koja će nam se posvetiti i ohrabriti nas da budemo najbolji'.

'Christian je drag dečko koji uvijek dobro reagira na pažnju odraslih. Stvarno voli svoje braću i sestre, obožava se igrati autima, videoigrama, voli se igrati vani i gledati televiziju', stoji u apelu.

Ally je pak 'bistra djevojčica koja si voli uređivati frizuru', a također voli igru te brzo sklapa prijateljstva.

Za Raymonda u opisu stoji da je živahan dječak koji voli kada mu netko pruži pažnju, Tyson voli da mu se čita, dok Taylor voli sve tipične stvari koje vole djevojčice.

Najmlađa među klincima je Lindsay, koja je jedno vrijeme imala problema s premalom tjelesnom težinom, no odnedavno je to riješila pa sada obožava jesti.

Priča o ovih šestero braće i sestara proširila se nakon što je članak o tome izašao u lokalnim novinama, a zatim se za sve zainteresirala i jedna poznata lokalna radijska voditeljica.

U centru za socijalnu skrb kažu da je interes javnosti velik, ali da se dosad nije javila odgovarajuća obitelj. Za posvajanje su prikladne, prema zakonu, samo obitelji iz Kansasa.

KCTV5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:50