ŠOKANTNA SNIMKA

VIDEO: ŠEF MJESNE ZAJEDNICE MEĐUGORJE SNIMLJEN KAKO TUČE ŽENU 'Kad mi je pokazala srednji prst, sve moje frustracije su eksplodirale'

 
 Facebook/Screenshot

Predsjednik Mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj podnio je ostavku nakon video snimke objavljene na društvenim mrežama, koja prikazuje fizički i verbalni nasrtaj Vasilja na žensku osobu. Sve su snimile nadzorne kamere u garaži, a Vasilj je na Facebok stranici MZ Međugorje pokušao objasniti što se dogodilo, prenosi Bljesak.info.

- Ne da bih sebe pravdao, jer nema opravdanja bez obzira na sve što je prethodilo tom događaju, već istine radi, reći ću sljedeće. Ta osoba pet dana se parkira uz pansion na ulazu u moj put na način da se osobna vozila provlače kroz iglene uši, da mini bus sa gostima mog pansiona ne može ni ući ni izaći, da dostavna vozila isto tako ne mogu ulaziti u ulicu u kojoj su 4 pansiona i jedan restoran, da vozilo hitne pomoći koje je došlo po jednog hodočasnika ne može ući da ga odveze u Dom zdravlja, stoji u Facebook objavi koju potpisuje Dragan Vasilj.

Dojučerašnji predsjednik Mjesne zajednice navodi kako su, nakon što mu je izvjesna ženska osoba pokazala srednji prst, sve njegove ljutnje i frustracije u tom momentu eksplodirale te je izašao iz auta, otvorio vrata njezinog auta, vikao na nju i udario nogom u prag njezinog auta i zalupio vrata.

- U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom me ogrebala po sljepoočnici i očima i raskrvarila. Dokaz da je ona mene fizički napala i da je tako bilo: isti video nadzor. Nažalost, tada sam uradio ono što, bez obzira na sve, nipošto nisam smio, ali je moj kratki fitilj presudio, stoji u objavi.

Vasilj navodi kako su njegove ozljede evidentirane liječničkim pregledom te je nakon što je ženska osoba podnijela kaznenu prijavu protiv njega policiji, i on učinio isto, piše Bljesak.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:01