SNIMKE VIDEONADZORA

VIDEO: SEKSUALNI MANIJAK IZ SUSJEDSTVA UHVAĆEN NADZORNOM KAMEROM Djevojčica se uspjela spasiti u posljednji trenutak

 
 RTV Novi Pazar, Youtube screenshot

Muškarac (36) koji je prošlog tjedna uhićen u Novom Pazaru u Srbiji zbog seksualnog zlostavljanja dviju djevojčica, policiji je poznat od prije po sličnom ponašanju, ali i po krađama i prevarama.

Blic piše da su ga sa snimki nadzornih kamera prepoznali brojni građani. Na snimci se vidi kako je 36-godišnjak namamio djevojčicu u ulaz zgrade i pokušao joj skinuti jaknu.

'On je prije desetak godina napao i moju kćer, zbog čega je dobio samo tri mjeseca zatvora. Srećom ga je policija pronašla prije mene, jer da sam ga ja tada uhvatio vjerojatno on sada ne bi napadao djecu po ulazima zgrada', ispričao je jedan otac koji ga je prepoznao sa snimke.

Ovaj je nasilnik zbog jedne krađe već odslužio osam mjeseci zatvora, a navodno je išao od vrata do vrata tražeći ljude novac za bolesno dijete, ili pak kako bi podigao spomenik preminulom ocu.

Sada mu je sud odredio 30 dana pritvora zbog napastovanja 12-godišnjakinje prošlog ponedjeljka. Samo dva dana kasnije, isto je pokušao ponoviti s devetogodišnjom djevojčicom koja je sve ispričala roditeljima, a zatim su oni pozvali policiju. Majka te djevojčice je rekla kako joj je manijak podigao jaknu i stavljao ruke na struk, rekvaši da joj želi 'uzeti mjere da bi ona postala manekenka'.

Zanimljivo je da je taj muškarac djevojčice pokušao napastovati dok je već na nozi imao elektronsku narukvicu radi nadzora, a kuću je mogao napustiti na dva sata dnevno. Oba su se napada na djevojčice dogodile upravo u to vrijeme, piše Blic.

Na saslušanju je 36-godišnjak rekao da nije kriv. Za jednu je djevojčicu rekao da ju nikad nije vidio, dok je drugu, kaže, vidio, no ne priznaje da ju je napastovao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:04