ŠTO JE S TOM DJECOM?

VIDEO: SKAKALA PO UČITELJEVOM STOLU I PRIJETILA DA ĆE GA UDARITI NOGOM U GLAVU Nakon novog nevjerojatnog slučaja nasilja u školi uhićena učenica

 

Jedna srednjoškolka je uhićena nakon što se društvenim mrežama proširio video snimljen u njezinoj školi koji prikazuje dotičnu kako stoji na učitelejvom stolu i prijeti da će ga udariti nogom u glavu.

U ponedjeljak je Lyneria Lynn Glover, 17-godišnja učenica srednje škole Calhoun County u St. Matthewsu u Južnoj Karolini, skočila na učiteljev stol, zaprijetila mu da će ga udariti nogom u glavu i potom nastavila skakati po stolu na što su se ostali učeniti u razredu smijali.

Kad je učitelj ustao sa stolca, učenica ga je nekoliko puta rukom udarila po glavi.

‘Siđi sa stola’, nekoliko joj je puta rekao postariji učitelj, na što je Glover sjela na njegov stolac i stavila noge na stol.

Steve Aaron Wilson, ravnatelj škole, rekao je da je u šoku.

‘Istražujemo čitav slučaj i već smo izdali preporuku da se učenicu izbaci iz škole. Ovo je potpuno neprihvatljivo’, kazao je ravnatelj i dodao da je napadnuti učitelj trenutno na bolovanju.

Iz policije su javili da je tinejdžerica optužena za remećenje javnog reda i mira te napad na drugu osobu. Riječ je o prekršajima za koje može dobiti novčanu kaznu ili do 30 dana zatvora.

Škola je izdala i službeno priopćenje u kojem, među ostalim, stoji: ‘U suradnji s nadležnim službama, nastojimo razriješiti ovaj slučaj. Učenica uključena u incident je suspendirana i predloženo je njezino izbacivanje iz škole. Naša škola vrlo ozbiljno shvaća sigurnost učenika i učitelja.’

Jedaa od učenika je za lokalne medije rekao da je Calhoun County inače izvrsna škola te da su njezini učenici obično dobri.

Obitelj uhićenje tinejdžerke nije komentirala slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:25