HOROR NA 'MILOŠU VELIKOM'

VIDEO: ŠOKANTNE SNIMKE DIVLJANJA NA AUTOCESTI U SRBIJI Huligani s fantomkama usred noći palicama razbijali sve oko sebe, ozlijeđeno nekoliko osoba

 
 Screeenshot

Tri osobe su ozlijeđene u divljanju nepoznatih napadača na autocesti Miloš Veliki u Srbiji. Beogradski Blic navodi kako su maskirani napadači usred noći izletjeli na autocestu i naoružani palicama udarali po automobilima.

Riječ je o više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobjegli. Policija traga za njima.

Policijski službenici su ubrzo nakon noćne drame stigli na mjesto incidenta i ondje zatekli dva razbijena vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica ozlijeđena u napadu.

- Na autocesti je stajao Renault novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo razbijeno staklo na vozačevim vratima. U autu su bila dva mladića koji su imali posjekotine po rukama - kaže Blicov izvor.

Nekoliko metara dalje oštećen je Citroen stranih registarskih oznaka.

Nepoznati počinitelji su razbili sva stakla na lijevoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez ozlijeda i M. Đ. (31) koji je imao posjekotine na vratu.

Kako Blic saznaje od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli kako ne znaju tko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama nasrnuli na njih.

Prema neslužbenim informacijama, policija je pronašla palice koje su korištene u napadu, dok se za počiniteljima još traga.

Portal Srpskog telegrafa Republika.rs navodi kako su napadači pripadnici navijačke skupine Grobari beogradskog Partizana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:38