VELIKA OPERACIJA

VIDEO: SRBI UHITILI DVA NAJVEĆA NARKOBOSSA NA BALKANU! Pogledajte snimku uhićenja notornih kriminalaca

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.11.2015. u 21:23

youtube screenshot

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović danas je objavio da su nakon dvije odvojene policijske akcije uhićena dva najveća narkobossa u Srbiji, presječen najveći lanac krijumčarenja oružja na teritoriju Srbije i Francuske, a da je uhićen i osumnjičenik za terorističke napade u Makedoniji, piše Blic .

Na konferenciji za novinare, Stefanović je precizirao da je uhićeno više osumnjičenih za krijumčarenje droge, među kojima su najveći narkobossovi na Balkanu - M.T. iz Novog Pazara i M.N., jedan od najvećih krijumčara narkotika u Srbiji.

Stefanović je rekao da su u akciji u kojoj je uhićen narko bos M.T. iz Novog Pazara, uhićene još četiri osobe iz tog grada i iz Tutina.

Ministar je naveo da je policija jutros ušla u prostorije i stanove koje su koristili na teritoriju ta dva grada, da se sumnjiče da su godinama krijumčarili heroin iz Turske na teritorij Srbije i zapadne Europe.

Stefanović je rekao da je policija u posljednja četiri mjeseca zaplijenila 13 kilograma heroina te kriminalne grupe, a da su kroz tu akciju otkriveni organizatori i vrh piramide krijumčarenja droge, navodeći da je kod njih nađeno i automatsko oružje, a da se pretres nastavlja.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao i da je na administrativnom prijelazu Brnjak, na osnovu Interpolove potjernice, uhićen B.B. iz Kumanova, koji se sumnjiči za sudjelovanje u terorističkim napadima u Makedoniji od siječnja do svibnja, piše Blic .

Izdvajamo