IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

VIDEO: STRADALI NOGOMETAŠ PREVEZEN HELIKOPTEROM U SARAJEVO: Poznata težina ozlijeda bivšeg kapetana BiH reprezentacije i koliko će trajati oporavak

 
 Youtube screenshot / Profimedia, Alamy

Dnevni avaz neslužbeno doznaje težinu ozlijeda Emira Spahića, nekadašnjeg reprezentativca BiH kao istopera Bayera iz Levekusena, HSV-a i Seville koji je sinoć teško stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila uslijed prevrtanja terenca u kojem je sjedio na suvozačkom mjestu u blizini Gacka.

Doživio je povrede u vidu prijeloma karlice, potkoljenice i rebara i trebat će mu puno vremena za oporavak.

Nogometaš je doveden helikopterom na pomoćni teren stadiona Koševo, odakle će biti prebačen na Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu.

Ozlijede su vrlo teške, ali je Spahić, srećom, izvan životne opasnosti, javlja Dnevni avaz.

Budući da je Spahić rođen u Dubrovniku gdje mu je obiteljska kuća, prema njemu bliskom izvoru, često je odlazio u Trebinje i u lov u Gacko.

Do izlijetanja terenca je došlo jer je na tom dijelu kolnik bio mokar.

Video dovođenja ozlijeđenog Spahića na Koševo pogledajte OVDJE

Spahić je rođen u Dubrovniku 18. kolovoza 1980., profesionalnu karijeru je počeo u Čeliku, igrao je za hrvatske klubove GOŠK iz Dubrovnika, te Zagreb, a potom za Šinik Jaroslav, Torpedo Moskvu, Lokomotiv Moskvu, Montpellier, Sevillu, Anži, Bayer Leverkusen i HSV u kojem je završio karijeru.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 94 utakmice i postigao šest golova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:50