NEKI DIJELOVI ZGRADE JOŠ STOJE

VIDEO: STRAVA U INDIJI Dvoje je ljudi poginulo, a strahuje se da ih je 40 zatočeno ispod ruševina četverokatnice u Mumbaiju koja se djelomično urušila

 
 Stringer / REUTERS

Dvije su osobe poginule, a strahuje se da ih je još najmanje 40 zatočeno ispod ruševina četverokatnice u Mumbaiju koja se u utorak djelomično urušila, piše The Indian Express. Times of India piše da se cijela zgrada srušila, dok Indian Express kaže da neki dijelovi zgrade još uvijek stoje.

The Indian Express piše da su poginule osobe žene te da među zatočenima pod ruševinama ima najmanje troje ozlijeđenih. Dvije su osobe spašene i prebačene u obližnju bolnicu s teškim ozljedama. Times of India navodi da je jedno dvogodišnje dijete spašeno, ali i da se sumnja da je 10 do 12 obitelji zatočeno pod ruševinama.

Prema informacijama gradskih službi, zgrada u Ulici Tandel u mumbajskoj četvrti Dongri srušila se oko 11:40 sati po lokalnom vremenu.

Na licu mjesta intervenirali su vatrogasne službe, mumbajska policija i djelatnici gradskih službi. Nacionalna postrojba za odgovor na nesreće također sudjeluje u spasilačkim aktivnostima. Vatrogasci interveniraju s pet vozila, hitna pomoć s 10.

Prema najnovijem izvještavanju The Indian Express, zgrada koja se srušila navodno je bila stara više od 100 godina i razmatrala se njezina renovacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:04