DOBROTU PLATILA VLASTITIM ŽIVOTOM

VIDEO: STRAVIČAN ZLOČIN Majka četvero djece pronađena izbodena u svom domu, ubio ju je čovjek kojem je pokušavala pomoći...

 
Jeanna Leslie s kćerkom Audrom i Terry Dunford (u krugu)
 Facebook/Denver Police

Majka četvero djece izbodena je na smrt u svom stanu u centru Denvera, i to od muškarca kojem je pokušavala pomoći, tvrde članovi njene obitelji.

Jeanna Leslie (49) preselila se u Denver u studenom prošle godine iz San Antonija kako bi bila bliže svojoj djeci, no u Denveru je na kraju dočekala svoju smrt.

Policija je uhitila Terryja Dunforda (40) nakon anonimne dojave i to pod optužbom za ubojstvo s predumišljajem.

Ono što je posebno tragično u cijeloj priči jest činjenica da je Jeanna izgubila život zbog svoje dobrote, a ta činjenica nije bila poznata ni njenim prvim susjedima.

- Uvijek je bila ljubazna prema svima, no nisam znao da je Dunfordu i ostalim beskućnicima ponudila smještaj u vlastitoj kući kako bi im pomogla dok se ne snađu. Bila je zbilja posebna osoba i prava dama, kazao je Antonio Grant, susjed Jeanne Leslie.

Tijelo nesretne Jeanne otkriveno je tek šest dana nakon stravičnog zločina, i to nakon što je policiju pozvao njen bivši suprug kome je bilo sumnjivo što Jeanna nije došla po njihovu djecu na utakmicu iako su se tako dogovorili.

Nakon što su policajci ušli u stan ugledali su krvavi prizor, dok su na mjestu zločina pronašli novčanik Terryja Dunforda u kojem su bili njegova osobna karta, vozačka dozvola i ostali dokumenti.

Također, Dunforda je snimila nadzorna kamera kako sa svojim prijateljem kupuje alkohol u obližnjoj prodavaonici prije nego li će se uputiti u njen stan.

Stanari zgrade u kojoj je Leslie živjela su u šoku.

- Živim nekoliko vrata od nje. Ja i cimerica bile smo toliko sigurne u ovoj zgradi da nismo niti vrata zaključavale jer smo toliko vjerovale ljudima koji ovdje žive i nikada nije bilo problema, kazala je CBS-u susjeda Emily Kleinfelter.

Ne treba ni napominjati u kakvom je šoku obitelj nesretne Leslie.

- Sve mi se još uvijek čini nadrealno. Osjećam se izgubljeno. Iza nje je ostalo četvero djece, kazala je Audra Leslie (20), najstarija kćerka koja živi u južnoj Kaliforniji.

Nesretna Leslie i sama se borila u životu. Ova učiteljica pokušavala je svojoj djeci omogućiti bolji život pa je paralelno radila još nekoliko poslova.

Vjerojatno je i zbog toga htjela pomoći beskućnicima, jer je znala koliko je život težak, no na kraju je tu dobrotu platila vlastitim životom..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:14