NA SVE STRANE

VIDEO: SVAKI DAN NA OBALU STIGNE NEKOLIKO PAKETA, A U NJIMA SE KRIJE BOGATSTVO Policija danima patrolira na atlantskoj obali Francuske

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 12.11.2019. u 19:24

Cocaine from Britain's largest ever cocaine seizure is displayed by UK Border Agency staff in London August 3, 2011. The cocaine, weighing a total of 1.2 tonnes, with a street value of up to £300 million was found hidden beneath the bathing deck of a yacht after a six-day search of a £1 million pleasure yacht at the Southampton docks in June. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: CRIME LAW) - LM1E7830WU401
Reuters

Ilustracija

 

Paketi teški više od jedne tone kokaina visoke čistoće doplutali su na atlantsku obalu Francuske od sredine listopada, objavile su vlasti u utorak.

Paketi kokaina čistoće od 83 posto pronađeni su na obali od Bretanje do regije Landes na jugozapadu, rekao je tužitelj iz Rennesa Philippe Astruc. Na ulici bi ta količina kokaina mogla doseći vrijednost višu 10 milijuna eura.

Zaposlenici carine i žendarmerije provode intenzivni nadzor obale, dodao je, upozorivši da je posjedovanje i prijenos te droge kažnjiv s do 10 godina zatvora.

Paketi su najvjerojatnije odbačeni s plovila koje je oštećeno ili je naišlo na oluju, zaključio je tužitelj.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo