KRAJ DRAME U LOS ANGELESU

VIDEO: TALAČKA KRIZA U SUPERMARKETU Mladić prvo ispalio 7 metaka u vlastitu baku pa upao u trgovinu: 'Zatočio je 50 ljudi, meci su letjeli posvuda...'

 
 Profimedia, UPI

Nakon talačke krize koja je između naoružanog muškarca i policije trajala satima u jednom supermarketu u Los Angelesu jedna se žena nalazi u kritičnom stanju, objavili su dužnosnici.

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden, navela je losanđeleska policija.

Privedeni muškarac, mladić starije tinejdžerske dobi, prethodno je pucao na svoju baku i na mladu djevojku te potom pobjegao u bakinom automobilu, s kojim se zabio u neposrednoj blizini trgovine, javio je CNN.

Nakon što je ispalio više hitaca na policajce koji su ga gonili, mladić je upao u trgovinu i zabarikadirao se, napisala je na Twitteru policija.

Između 40 i 50 ljudi našlo se u klopki unutar trgovine, objavio je list Los Angeles Times. Kako je za list izjavio jedan od svjedoka, "meci su letjeli posvuda u prednjem dijelu trgovine i preko parkirališnog dijela".

Napadač je pritom uzeo više talaca, navela je policija.

Kriza je okončana tako što je napadač izišao iz trgovine, dopustio da mu policija stavi lisice i bio odveden u pritvor.

Prema navodima Los Angeles Timesa, napadač je prije incidenta u trgovini ispalio u svoju baku najmanje sedam metaka. Žena se nakon operativnog zahvata kojemu je bila podvrgnuta nalazi u kritičnom stanju, navodi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:27