ČUDO OD DJEVOJČICE

VIDEO: TEK JOJ JE SEDAM GODINA, A 'UBIJA' MOĆNIM SOPRANOM Otpjevala američku himnu pred 25.000 ljudi na stadionu, poklonio joj se i Zlatan Ibrahimović

 
 Screenshot

Malea Emma Tjandrawidjaja počela je pjevati prije nego što je uopće prohodala, tako kažu roditelji ove djevojčice koja je u nedjelju, u dobi od svega sedam godina, ostvarila svoj najveći san i preko noći postala globalna senzacija.

Naime, upravo je Malea Emma imala čast otpjevati američku himnu na stadionu StubHub Center u Los Angelesu prije utakmice kluba LA Galaxy, u kojemu trenutačno igra i proslavljeni švedski nogometaš bosanskohercegovačkog podrijetla Zlatan Ibrahimović (36).

Sedmogodišnjakinja je nevjerojatno moćnim sopranom oduševila 25.000 gledatelja, a samo dva dana poslije broj njezinih pratitelja na Instagramu narastao je na više od 24.000!

- Uvijek imam tremu prije nastupa. Srce mi počne jako lupati, ali u nedjelju sam si pomislila kako ništa ne može poći po zlu jer pjevam pjesmu koju Amerika baš jako voli - rekla je talentirana Emma za ABC News. Osim glazbe i uzora Christine Aguilere (37), ova talentirana sedmogodišnjakinja obožava i glumu te plivanje, a svira i violinu te klavir.

A nastup na stadionu StubHub Center osvojila je na natječaju koji je nogometni klub Los Angeles Galaxy objavio na društvenim mrežama. Kad je napokon saznala da je upravo ona pobjednica, Malea Emma danima je uvježbavala glas i pokrete, i to uz asistenciju lampe, koja joj je "odglumila" mikrofon.

- Zvijezda je rođena! - komentirala je oduševljena američka javnost njezin veličanstven nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:22