OSUĐEN ZA POREZNE UTAJE

VIDEO: TKO JE SPRINTERICA U PLAVOJ HALJINI? Komedija ispred suda, mlada dama ubrzo je postala viralna senzacija

 
Novinarka u plavoj haljini trči sa suda
 screenshot Twitter @NPRmelissablock

Američki predsjednik Donald Trump kazao je kako bi razmotrio može li pomilovati bivšeg voditelja svoje predizborne kampanje Paula Manaforta osuđenog u utorak za porezne i bankarske prijevare, prema novinarki Fox Newsa koja je intervjuirala predsjednika.

Novinarka Fox Newsa Ainsley Earhardt kazala je kako joj je Trump u srijedu kazao kako bi "razmotrio" pomilovanje Manaforta.

"Mislim da se loše osjeća zbog Manaforta. Bili su prijatelji", kazala je Earhardt u emisiji "Hannity na Fox Newsu u srijedu navečer najavljujući intervju koji će biti emitiran u četvrtak.

Manafort je u utorak osuđen po osam točaka optužnice za porezne utaje i bankarske prijevare.

Trump je u tvitu u srijedu napisao kako je Manafort "hrabar čovjek" te da se "loše osjeća zbog Paula Manaforta i njegove divne obitelji".

Tko je žena u plavoj haljini?

Kada je jučer u javnost izašla vijest o tome da se bivši Trumpov odvjetnik Michael Cohen izjasnio krivim za kršenje zakona o financiranju kampanje, kao i nakon što je bivši voditelj Trumpove kampanje Paul Manafort osuđen za porezne utaje i bankarske prijevare, novinari su trčali sa suda s detaljima nove priče. Snimka jedne žene u plavoj haljini kako zaista brzo trči sa suda brzo je postala viralna, a svi su se pitali tko je ona.

'Da, to sam ja, novinarka u plavoj haljini', napisala je Cassandra Semyon, stažistica NBC Newsa jutros na Twitteru, a njezin je tvit lajkalo čak 13.000 ljudi. Novinarka Melissa Block snimila je Semyon kako trči sa suda u Virginiji u plavoj haljini i ravnim sandalama. Snimka je objavljena na Twitteru, gdje ju je pogledalo pola milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:14