UŽASNA SMRT

VIDEO: TRAGEDIJA U JEDNOM OD NAJVEĆIH GRADOVA NA SVIJETU U vrijeme najveće gužve na željezničkoj stanici nastao stampedo, poginule najmanje 22 osobe

 
Jedan od muškaraca kojem je pružena pomoć nakon stampeda
 Danish Siddiqui / REUTERS

Najmanje 22 osobe izgubile su život u petak u ljudskom stampedu na željezničkoj stanici u Mumbaiju u doba najveće gužve, kazao je dužnosnik.

"Petnaest osoba je poginulo od posljedica ozljeda", izjavio je Tanaji Pawar, glasnogovornik službe za upravljanje katastrofama Mumbaija. Ti bi se podaci mogli i povećati, upozorio je on.

Do stampeda čiji uzrok zasad nije poznat došlo je u jednom hodniku. Vlasti su popisale najmanje pet teško ozlijeđenih osoba.

Crowds of commuters are seen moving along the Elphinstone railway station bridge around the time of a stampede, in Mumbai, India September 29, 2017, in this still image taken from social media video.   TUSHAR SADAKE/via REUTERS    ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVE.
TUSHAR SADAKE / REUTERS
Gužva netom prije stampeda

Indijska televizija emitirala je prizore putnika koji pokušavaju oživjeti smrtno stradale masažom srca.

Policemen inspect the site of a stampede at a railway station's pedestrian overbridge in Mumbai, India September 29, 2017. REUTERS/Shailesh Andrade
Shailesh Andrade / REUTERS
Policija na mjjestu tragedije

Lokalni vlakovi glavno su prijevozno sredstvo u gradskom prometu Mumbaija koji broji 20 milijuna stanovnika i jedan je od najvećih gradova na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:26