NEUSPIO PRVI POKUŠAJ

VIDEO: TRUMPOV NOVI 'RUČNI FIJASKO' Pružio ruku prvoj dami Poljske, a ona samo hladno prošla pored njega pa se prvo srdačno pozdravila s Melanijom

 Screenshot: YouTube

Kako je bilo i za očekivati, europska mini-turneja Donalda Trumpa nije prošla bez scena koje su momentalno postale viralne na internetu. I jednako očekivano, imaju veze s već slavnim rukovanjima američkog predsjednika.

Još se pamti čvrst stisak kojim ga je svojedobno zarobio prpošni francuski predsjednik Macron, ali i Trumpovo odbijanje da se rukuje za fotografiju s Angelom Merkel. No, ovaj put se situacija okrenula.

Trump i njegova supruga Melania spremali su se sići s pozornice u Varšavi, na kojoj su stajali s poljskim predsjednikom Andrzejom Dudom i poljskom prvom damom Agatom Kornhauser-Duda, kad je došlo do smiješne situacije. Nakon što se američki predsjednik rukovao s poljskim kolegom, pružio je ruku i njegovoj supruzi Agati, ali je ona nije primijetila te se umjesto toga srdačno pozdravila s Melanijom Trump.

I dok je Trump ostao stajati smrknutog izraza lica, poljska prva dama se ipak okrenula prema njemu i udostojala ga rukovanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:35