JEZIVA SNIMKA

VIDEO: UHIĆEN MANIJAK KOJI JE ŽENU NASRED ULICE GAĐAO PEPELJAROM I UDARIO U GLAVU 'On je poremećeni nasilnik koji je spreman udariti vlastitu majku'

 
 Screenshot / YouTube

Muškarac koji je prije mjesec dana udario ženu nasred ulice u Parizu pronađen je i uhićen, javlja BBC.

Slučaj je upao u centar zanimanja nakon što je objavljena šokantna snimka nadzorne kamere u kojoj se jasno vidi kako nasilnik prvo baca pepeljaru na Marie Laguerre, a potom je udara u lice pred očima prestravljenih prolaznika. Jeziva snimka postala je viralna, a francuska javnost zahtijevala je od policije da što brže privede podivljalog muškarca pravdi.

Francuski mediji su objavili da osumnjičenik Foras M. ima 25 godina i da su ga policajci pronašli u jednoj psihijatrijskoj ustanovi u kojoj je završio nakon sudske presude koja nije bila povezana s ovim slučajem. Zapravo, istražitelji su ga još i ranije identificirali, došli do njegova broja telefona i trag ih je odveo u bolnicu. Osumnjičenik za napad opisan je kao poremećeni nasilnik koji je 'spreman udariti vlastitu majku'.

Marie Laguerre je napadnuta prije mjesec dana u centru Pariza u trenucima dok se vraćala s posla. Rekla je da je muškarac kraj nje glasno uzdisao, a kad mu je ona rekla da začepi, uslijedilo je bacanje pepeljare i udarac u lice. Nakon uhićenja Forasa, rekla je da je imala jako puno sreće.

- Ja sam imala sreće jer su mediji s veliki zanimanjem popratili ovaj slučaj - rekla je Marie za radio Europe 1.

- Ako je taj uhićeni čovjek uistinu moj napadač, to će poslati snažnu poruku svim nasilnicima koji su digli ruku na žene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:12