LET IZ NOĆNE MORE

VIDEO: 'UŽAS, NIKAD NIŠTA STRAŠNIJE NISAM DOŽIVIO U ŽIVOTU' Avion se morao vratiti u zračnu luku, putnicima iz nosa i ušiju curila krv

 
 Twitter

Više od 30 putnika u indijskom zrakoplovu koji je letio na liniji Mumbai-Jaipur primilo je hitnu liječničku pomoć nakon što su se požalili na bolove u ušima, a iz ušiju i noseva počela im je curiti krv jer su piloti zaboravili uključiti prekidač koji regulira tlak u kabini, piše BBC.

Zrakoplov se zbog zdravstvenih problema putnika rano jutros morao vratiti u zračnu luku nedugo nakon polijetanja.

Video snimke što su ih putnici objavili na Twitteru pokazuju kako su se pale maske s kisikom. Zrakoplov Boeing 737, koji je prevozio 166 putnika, sigurno je sletio u luku u Mumbaiju.

Ministarstvo zrakoplovstva priopćilo je da je pilotsko osoblje suspendirano s dužnosti te će protiv njih biti otvorena istraga.

Putnik Darshak Hathi snimio je unutrašnjost zrakoplova kada su se iznad putnika stvorile maske za kisik.

Još jedan putnik snimio je situaciju iz aviona. Satich Nair snimio je sebe sa maskom za kisik kako mu curi nos i potužio se kako je avioprijevoznik u potpunosti ignorirao sigurnost putnika.

- Deseci putnika žali se da im curi nosi, a nema nikoga da nam pomogne, nisu nam preko zvučnika rekli da stavimo maske s kisikom, sigurnost putnika je potpuno izignorirana, napisao je ljutiti Satish Nair.

- Najstrašniji incident u mom životu, bilo je užasno, napisao je.

- Izvanredno slijetanje u Mumbai, ostavili su nas bez ikakvih informacija, napisala je Gravina Pereira.

- Panika je u zrakoplovu zbog tehničke pogreške, vratili smo se u Mumbai nakon 45 minuta, svi su putnici sigurni, uključujući mene, napisao je na Twitteru Darshak Hathi.

Jet Airways je u priopćenju u četvrtak ujutro pojasnilo kako su se morali vratiti zbog gubitka tlaka u zrakoplovu te žale ako su uzrokovali neugodnosti putnicima.

- Zrakoplov je sletio sigurno, a svi su putnici prebačeni na terminal i pružena im je prva medicinska pomoć jer su se neki žalili na bolove u ušima i krvarenje nosa, naveli su u priopćenju.

Jet Airways je u siječnju prizemljio dva pilota zbog tučnjave u pilotskoj kabini na letu iz Londona za Mumbai. Zrakoplov koji je prevozio 324 putnika sigurno je sletio u Indiju.

Ovaj incident jedan je od nekoliko zadnjih skandala vezanih za ovog prvog privatnog avioprijevoznika u Indiji koji je u velikim financijskim problemima. Muče ih dugovi, a ovih dana porezne vlasti upale su u urede Jet Airwaysa u Mumbaiju i Delhiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:54