STRAŠNO...

VIDEO: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Otac i sin ubili susjeda zbog prepirke oko - madraca!? 'Priđi mi još malo bliže i pucat ću...'

 
 Screenshot YouTube

Dramatična snimka stiže iz zapadnog Teksasa gdje je u susjedskoj razmirici upucan čovjek. Da bi apsurd bio veći, životi dvoje obitelji uništeni su zbog svađe oko madraca. Cijeli slučaj odigrao se prvog dana rujna, no snimka je u petak postala viralna.

Sve je počelo kada su se otac John Miller (67) i sin Michael Miller (31) sukobili sa susjedom Aaronom Howardom (37) oko mjesta gdje je bačen madrac. To kobno jutro Howard i njegova zaručnica Kara Box primjetili su da je na njihovom terenu odbačen stari madrac, pa su ga uzeli i bacili u kontejner koji se nalazio u ulici. Inače, taj madrac bacili su Howard i Box nekoliko dana ranije u kontejner. Tada stiže John Miller ponovno s istim madracem i baca ga u njihovo dvorište. Howard je rekao Johnu Milleru da vrati madrac natrag u kontejner, no ovaj je odbio i tada kreće svađa.

U jednom trenutku Miller izvlači pištolj iz hlačica, a sve pred zapanjenim Howardovim bratom, nećakinjama i nećacima kao i njegovom zaručnicom.

Howard i John Miller počinju se žestoko prepirati, a tada stiže i Millerov sin Michael sa sačmaricom. Howardu, koji je nenaoružan, tada od brata u ruke dobiva baseball palicu, no nije ju nijednom upotrebio.

Howarda se na snimci može čuti kako govori Millerima da maknu oružje, no ovi ga nemaju namjeru poslušati.

- Priđi mi još malo bliže i ubit ću te, čuje se Johna Millera kako govori Howardu.

- Hej, da li čuješ što mi govori, čuje se Howarda koji se obraća svojoj zaručnici koja je cijelo vrijeme snimala svađu.

Svađa postaje sve usijanija i trojica muškaraca se počinju uzajamno vrijeđati, a trenutak prije pucnjave Box pokušava razdvojiti zapjenjene muškarce i viče 'Nećete ubiti mog supruga'.

No bilo je prekasno. John je pucao na Howarda, a nekoliko trenutaka kasnije i njegov sin Michael poteže obarač. Sveukupno su bila ispaljena četiri hica, a Howard je upucan u glavu i prsa. Preminuo je kasnije u bolnici.

Box tvrdi kako joj je John Miller kasnije prišao i stavio pištolj na glavu te joj naredio da legne na zemlju.

- Svi me pitaju zašto sam objavila snimku, no želim da svi znaju kako su John i Michael Miller ubojice i zaslužuju ostatak života provesti u zatvoru, kazala je Box.

Otac i sin Miller privedeni su nakon nemilog događaja, no u međuvremenu su pušteni da se brane sa slobode uz jamčevinu od 25.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:09