SIGURNOSNI INCIDENT

VIDEO: ŽENA ZA VOLANOM ZABILA SE U SIGURNOSNU BARIJERU KRAJ BIJELE KUĆE Donald Trump u kući je bio s australskim premijerom...

 
 Screenshot

Neidentificirana ženska osoba namjerno se zaletjela automobilom, u petak oko 15 sati, u barijeru kraj ulaska u Bijelu kuću, potvrdile su sigurnosne službe i dodale kako je žena odmah potom i uhićena.

Svojim vozilom nije uspjela probiti barijeru i nijedan policajac nije ozlijeđen, objavili su na Twitteru. Također kažu kako nitko nije zapucao.

U vrijeme incidenta u Bijeloj kući bio je predsjednik Donald Trump zajedno sa australskim premijerom Malcomom Turnbullom.

U međuvremenu su se pojavile fotografije bijelog terenca marke Chevrolet s razbijenim zadnjim staklom.

Osiguranje je podignuto na najvišu razinu i trenutno su svi ulazi Bijelu kuću zatvoreni, a Turnbull će tamo morati pričekati kraj istrage.

Policija je izvijestila kako im je vozačica poznata otprije i vjeruje se da ima spihičkih problema, ali kako joj Trump nije bio meta.

Podsjetimo, ovo nije prvi incident vezan uz Bijelu kuću otkako je Trump postao predsjednik.

U ožujku prošle godine muškarac naoružan suzavcem preskočio je ogradu i proveo putnih 16 minuta na imanju prije nego li je uhićen. Trump u to vrijeme nije bio kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:59