SMRZLI SE OD STRAHA!

Vlasnik Fiat Brava zbog buke ispod sjedala odveo automobil na servis, a kad je mehaničar zavirio u motor ostao je zaprepašten: 'Zovite policiju!'

 
 Prva TV screenshot

Vijest koja dolazi iz srpskog Vranja doista se može nazvati nesvakidašnjom. Vlasnik starog Fiata Brava, naime, u ponedjeljak je posumnjavši u kvar automobila posjetio lokalni auto servis zbog buke ispod sjedala, piše Blic. Nakon što je majstor pregledao automobil ostao je u šoku!

Ispostavilo se kako nije riječ o kvaru, već je ispod automobila pronađena eksplozivna naprava. Branislav Stanković, otac vlasnika servisa, za TV Prva je izjavio kako su majstori prilikom pregleda na sponi prednjeg kotača pronašli nešto nalik smotuljku.

Odmah je pozvana policija, a iz Beograda su stigli i pripadnici protueksplozijske jedinice. Ulice oko servisa bile su blokirane više od dva sata, a stanovnici su zamoljeni da ne izlaze iz kuća.

Prva TV screenshot

Iz državnog tužiteljstva je potvrđeno kako je ispod automobila pronađeno 487 grama plastičnog eksploziva koji se aktivira daljinskim upravljanjem. Lokalni mediji pritom neslužbeno doznaju kako je automobil u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica u Vranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:14