PREDSJEDNIK SRBIJE

VUČIĆ SE OGLASIO O UHIĆENIM HULIGANIMA 'Netko je pustio s lanca te kriminalce, ali neki su već progovorili: kako su dobili novac, koliko novca...'

Aleksandar Vučić.
 Marko Djurica / REUTERS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je u petak sukob huligana na južnoj tribini Partizanova stadiona tijekom derbija protiv Crvene zvezde.

- Netko je te kriminalce pustio s lanca. Vrijeme je da ih se, da se metaforički izrazim, sad malo priveže, ne samo da više ne ugrožavaju fizički integritet drugih ljudi, nego i da ne sudjeluju u puno gorim stvarima. Više je osoba uhićeno. Šest ili sedam? Značajno veći broj ljudi je iz Hrvatske. Neki od progovorili su o tome kako su dobili novac i koliko im je plaćeno - izjavio je Vučić, koji je trenutačno u posjetu Kubi.

- Imat će priliku odmoriti se od svojih brojnih aktivnosti. Koliko će to potrajati, ovisi o tužiteljstvu i sucu - zaključio je Vučić, a prenosi B92.

Nakon nereda uhićeno je i šestero Splićana: Ante Firić, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović, bivši prvak Hrvatske u kick-boksu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:06