INFEKCIJA

VUČIĆEV SIN IMA KORONU, IDE LI PREDSJEDNIK SRBIJE U SAMOIZOLACIJU? 'Danilo je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobijedit ćeš ti to. Voli te tata'

 
 Instagram / Aleksandar Vučić

Danilo Vučić (22), stariji sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen je koronavirusom, potvrdio je njegov otac na svojem službenom profilu na Instagramu.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvorođenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobijedit ćeš ti to. Voli te tata, svi te volimo - naveo je Vučić na Instagramu, ne iznoseći druge detalje.

Vučić ima još dvoje djece, Vukana i Milicu. Zasad nije objavljeno hoće li srbijanski predsjednik morati u samoizolaciju zbog bliskih kontakata sa svojim starijim sinom.

U Srbiji je već neko vrijeme na snazi izvanredno stanje, a zbog koronakrize na ulice je izašla i vojska. Prema podacima koji su objavljeni u srijedu, od početka epidemije u toj je državi od Covida-19 preminulo 65 ljudi, a zaraženo ih je ukupno 2.666. Na bolničkom liječenju je njih 1.726, od kojih 112 na respiratorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 10:11