IZLET NA OLIMPICO

VUČIĆEVE ZGODE S UTAKMICE POLUFINALA LIGE PRVAKA 'Prišli su mi navijači iz Zagreba i Splita, bilo ih je trostruko više, a to uopće nisu bili klinci'

 
Utakmica između Rome i Liverpoola, u krugu: Aleksandar Vučić
 Max Rossi, Marko Đurica / REUTERS

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić s vremena na vrijeme "pobjegne" svom osiguranju i voli se voziti automobilom.

Vučić je u intervjuu za Kurir rekao da je bio na polufinalnoj utakmici Lige prvaka između Rome i Liverpoola koja se odigrala prošlog tjedna u srijedu u Rimu te da mu je tamo prošlo nekoliko Splićana i Zagrepčana koji su ga pitali je li mu tjelohranitelj naoružan.

Predsjednik Srbije im je odgovorio da nema tjelohranitelja te da je osoba s njim njegov sin. "Sin me zamolio da idemo. Momcima sam rekao da sam sa sinom, da nemamo nikakvo oružje i da ne moraju ništa brinuti", rekao je Vučić. "Oni su mi tada rekli: Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovdje."

Vučić je rekao da se nije radilo o djeci već da pretpostavlja da su to bili navijači. "Nema veze što ih je bilo trostruko više, ništa im nije padalo na pamet. Doduše, vidim da su imali određene predrasude", pojasnio je.

"Ja sam običan i normalan čovjek i jedva čekam da dođe vrijeme kada neću imati osiguranje. Moći ću tada sve one koji mi prijete pogledati u lice i reći im da nisam ukrao ni jedan dinar te da je Srbija mjesto gdje dolazi bolja budućnost."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:32