IZBO JU NOŽEM?

ZAPELA ISTRAGA O UBOJSTVU 13-GODIŠNJE UČENICE Osumnjičenika priveli jer policiji nije želio dati svoju šifru za Facebook!?

 
Policija istražuje ubojstvo Lucy McHugh u Southhamptonu
 Profimedia, Press Association

Muškarac osumnjičen za ubojstvo 13-godišnje učenice Lucy McHugh završio je u zatvoru zbog toga što nije policiji htio dati svoju šifru za Facebook, kako bi nastavili istragu o njezinom ubojstvu.

Istražitelji su se nadali da će čitajući njegove privatne poruke vidjeti je li djevojci prije ubojstva slao kakve poruke i bio s njom u kontaktu. No on im je odbio dati svoju šifru, zbog čega je završio u zatvoru.

Police officers search the family home on Mansel Road East, Southampton, of Stephen Nicholson, who has been arrested on suspicion of murder and sexual activity with a child, after the body of Lucy McHugh was discovered in a wooded area at Southampton Sports Centre on Thursday., Image: 380193109, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Policija istražuje ubojstvo Lucy McHugh u Southhamptonu

Stephen Nicholson je priznao krivnju za ubojstvo te djevojke, a policija ima pravo tražiti lozinke za online račune ili uređaje, ako im je to potrebno za istragu nekog zločina. Ta je mogućnost najprije otvorena kao protuteroristička mjera.

Nicholson je inače prijatelj obitelji ubijene Lucy (13), koji je do njezine smrti bio u njihovom domu u Southhamptonu. Lucy je 26. srpnja pronađena mrtva u tamošnjem sportskom centru, a umrla je nakon što ju je netko izbo nožem.

A horse-drawn hearse carrying the coffin of 13-year-old Lucy McHugh after her funeral ceremony at Hollybrook cemetery in Shirley, Southampton., Image: 384180264, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Sprovod ubijene 13-godišnjakinje Lucy McHugh, koja je pronađena mrtva u srpnju

Nicholson je najprije uhićen zbog sumnje na ubojstvo i seksualne odnose s djetetom, a sada je osuđen na 14 mjeseci zatvora. Presuda o tome hoće li ga se teretiti i za druge prekršaje očekuje se 27. listopada, piše Independent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:04