PRIZEMLJENI LETOVI

'ZAPOSLENIKE TRETIRAJU KAO STOKU, ISTO KAO PUTNIKE' Fotografija izazvala zgražanje na Twitteru, posada Ryanaira spavala na podu, direktor se ispričava

 

Fotografija objavljena na Twitteru izazvala je zgražanje mnogih jer prikazuje posadu i pilote zrakoplova Ryanaira kako spavaju na podu u konferencijskoj sali u zračnoj luci Malaga u Španjolskoj. Snimljena je prije nekoliko dana, prenosi portal Airlive.

Naime, zbog snažne oluje privremeno su prizemljeni letovi, a šestero zaposlenika irske zrakoplovne kompanije morali su spavati na tvrdom tlu bez jastuka i ppokrivača.

Riječ je o posadi zrakoplova Ryanair 737, sa sjedištem u Portugalu.

Na Twitteru se ubrzo oglasio glavni operativni šef Ryanaira Peter Bellew i potvrdio da su zaposlenici spavali na podu i ispričao se zbog toga što im nisu mogli pronaći odgovarajući smještaj.

- Nažalost, svi hoteli su bili rezervirani, Oluja je napravila velike štete u Portugalu. Posada je kasnije dobila VIP smještaj. Ispričavamo se zaposlenicima, napisao je u odgovoru.

'Isto ovako tretiraju putnike, dakle ništa novo', 'Tretiraju svoje zaposlenike poput stoke', 'Sramotno i odvratno', 'Tako to radi Ryanair' samo su neki od komentara na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:51