ŽRTVA BRITANSKIH TABLOIDA

ZAPREPAŠTENI PRINC HARRY OTVORIO DUŠU 'Izgubio sam majku i sada vidim da i moja draga Meghan postaje žrtva nekih moćnih sila...'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2019. u 23:51

FILE PHOTO: Prince Harry, The Duke of Sussex with Meghan Markle the Duchess of Sussex meet young people from a number of mental health projects operating in New Zealand, at the Maranui Cafe in Wellington, New Zealand October 29, 2018. Ian Vogler/Pool via REUTERS/File Photo
REUTERS

Meghan Markle, supruga britanskog princa Harrya, tužila je list Mail on Sunday jer je objavio privatno pismo, a što je "protuzakonito", kazali su njezini odvjetnici.

Odvjetnički ured Schilings rekao je da je objava pisma "kampanja medijske grupe da objavi lažne i hotimično štetne priče o njoj i njezinu suprugu".

Glasnogovornik lista Mail on Sunay nije bio dostupan za komentar.

Schilings je objavio da troškove pravnog postupka plaćaju privatno vojvoda i vojvotkinja od Susexa što je titula koju nose princ Harry i Megan.

Princ Harry je u obrazloženju podizanja tužbe rekao je da je njegova supruga "postala najnovija žrtva britanskih tabloida koji vode kampanje protiv pojedinaca ne razmišljajući o posljedicama".

Podsjetio je na svoju majku kazavši da je već svjedočio što se događa kada ljudi koje voli postanu žrtve do te mjere 'roba' da ih drugi više ne promatraju kao stvarnu osobu.

"Izgubio sam majku i sada vidim da i moja supruga postaje žrtva nekih moćnih sila", rekao je.

Princeza Diana poginula je u prometnoj nesreći u Parizu 1997. kada su fotografi jurili za vozilom u kojem je bila.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo