BIZARNOSTI

'ZAVEŽI KOSU U REP DA MOŽEMO NORMALNO GLEDATI JUTARNJI PROGRAM!' Zgodna voditeljica u šoku nakon što je njezina televizija zaprimila brojne žalbe

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.04.2018. u 22:07

Twitter / Tina Daheley

Tina Daheley (u krugu), s raspuštenom kosom

 

BBC je zaprimio službene žalbe gledatelja koji tvrde da bi 37-godišnja Tina Daheley, inače popularna voditeljica, djelovala puno profesionalnije kada bi zavezala kosu, umjesto da je ima spuštenu.

Ovo nije šala. Gledatelji su se javili s prijedlogom da zaveže ili skrati kosu, a voditeljica se naknadno oglasila na Twitteru rekavši jednostavno da "neće ošišati kosu".

 

Daheley je i na Instagramu, nakon saznanja o žalbi koju je zaprimio BBC, objavila komentar gledateljice koja je rekla da bi voljela "da je voditeljica jutros u emisiji zavezala kosu u rep". Dodala je da pritom ne sumnja u njezinu profesionalnost, no ipak bi joj bilo draže 'da je sveže'.

Daheley, koja uz kolegu Nicka Grimshawa vodi jutarnju emisiju o aktualnostima, sportu i vremenskoj prognozi, nastavila je emisiju voditi sa raspuštenom kosom.

NON EXCLUSIVE PICTURE: MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES
WORLD RIGHTS
British journalist Tina Daheley attends the European Premiere of Deep State at Curzon Mayfair in London.
MARCH 15th 2018
REF: SLI 18606, Image: 366166125, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Matrix
Profimedia, Matrix
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo