BIVŠI ŠEF GOOGLEA

'ŽELIMO IMATI DJECU, ALI NJEGOVA SUPRUGA NAM RADI PROBLEME!' Cijeli biznis svijet bruji o romansi oženjenog milijardera i mlađahnoj bivšoj studentici

 
Alexandra Duisberg, Eric Schmidt, Wendy Schmidt
 Profimedia, REUTERS

Bivši direktor Googlea Eric Schmidt navodno je dao prsten od 10-karatskog zlata mladoj ženi s kojom često provodi vrijeme, unatoč tome što je Schmidt još uvijek oženjen. Svoju je suprugu Wendy upoznao krajem 1970-ih, a par se vjenčao 1980. godine. Imaju dvije odrasle kćeri, Sophie i Allison. U braku su već 39 godina.

Google Executive Chairman Eric Schmidt speaks on his book
Shannon Stapleton / Reuters
Eric Schmidt

Schmidt (64), čije se bogatstvo procjenjuje na 13,2 milijarde dolara sada je dao ogroman prsten sa safirom 32-godišnjoj Alexandri Duisberg, koja je stara kao njegova kći Sophie.

Paris, Christian Dior, Alexandra Duisberg,//Z-PIXEL-FORMULA_A_117/1901291904/Credit:Pixelformula/SIPA/1901291938, Image: 411099457, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Alexandra Duisberg

Milijarder je to navodno učinio prije nekoliko tjedana, a izvori kažu da se radi o 'prstenu prijateljstva'.

'Eric provodi vrijeme s Alexandrom i dao joj je prsten kao znak prijateljstva. Iako je to pokrenulo mnoge tračeve, ne radi se o zaručničkom prstenu', rekao je izvor za PageSix, prenosi Daily mail. Izvor blizak Schmidtu dodaje da mladu ženu nije zaprosio te da oni nisu zaručeni.

Drugi pak izvor tvrdi da Duisberg, inače bivša studentica medicine, govori svojim prijateljima da je među njima stvar ozbiljna i da što prije žele imati djecu, no njegova žena to znatno otežava.

American businesswoman and philanthropist Wendy Schmidt, wife of Google Inc. Executive Chairman Eric Schmidt, sits on a spectator boat ahead of a race at the America's Cup World Series sailing competition in Hamilton, Bermuda, October 17, 2015. REUTERS/Mike Segar - GF10000248835
REUTERS
Wendy Schmidt

Procjenjuje se da rozi safirni prsten koji joj je Schmidt dao vrijedi milijune.

U posljednjih su se nekoliko godina pojavile glasine o njegovim vanbračnim aferama.

U 39 godina dugom braku s Wendy, Schmidt je navodno imao više veza s mlađim ženama, uključujući i vezu s jednom televizijskom voditeljicom, izvršnom direktoricom tvrtke za odnose s javnošću te jednom vijetnamskom koncertnom pijanisticom. Od 2007. do 2010., kada se smatra da je bio u vezi s TV voditeljicom Kate Bohner (52), Schmidt je bio na vrhuncu moći. Postao je direktor Googlea 2001. godine, a tamo su se oslanjali na njegovu stručnost i nadali da će iz skromne internetske tražilice od Googlea napraviti globalnu medijsku kuću.

Eric Schmidt, Alphabet, Inc. Board Member, attends the 34th Annual Ellis Island Medals of Honor Ceremony on Ellis Island in New York, May 11, 2019., Image: 432590184, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Eric Schmidt

Zanimljivo je da je prsten dao i Marcy Simon, PR stručnjakinji koja je viđena s njim na francuskoj rivijeri 2006. godine. Njoj je dao veliki žuti dijamantni prsten. Unatoč svim ovim tračevima, čini se da Schmidt nema namjeru razvesti se od svoje supruge.

U međuvremenu njegova supruga Wendy boravi u jednom od njihovih domova, 23 milijuna dolara vrijednom kućom u Massachusettsu, gdje se bavi dobrotvornim radom, javlja Daily mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:56