CAT FILTER ON

ZEMLJO OTVORI SE! Neugodnost za policijsku narednicu koja je konferenciju na Facebooku o ubojstvu mladog para odradila s obrisima lica umiljate mace

 
 Facebook

Kanadska policija ispričava se što je tijekom live konferencije za novinare na Facebooku zaboravila isključiti tzv. “cat filter” koji služi za zabavu, a koji omogućuje da lica osoba na snimci automatski poprime mačje karakteristike s nosićem, brkovima i ušima na glavi.

S obzirom na to da se na konferenciji govorilo o detaljima nedavnog brutalnog ubojstva i unakažavanja tijela mladoga para koji je putovao pokrajinom Britanskom Kolumbijom na zapadu Kanade cijela je situacija ispala vrlo bizarna.

Facebook

Podsjetimo, Chynna Noelle Deese (24) iz Sjeverne Karoline i njezin dečko Lucas Robertson Fowler (23) iz Australije pronađeni su mrtvi u ponedjeljak ujutro uz autocestu 97, u blizini njihova Chevrolet kombija iz 1986. godine o čemu smo već pisali.

Još nije jasno je li par koji se upoznao prije dvije godine u jednom hostelu u Hrvatskoj i koji otad putuje zajedno bio nečija meta ili su žrtve slučajnog čina nasilja, izvijestila je policija.

Facebook

Policijska narednica Janelle Shoihet koja je držala konferenciju za novinare za takvu bizarnu pogrešku okrivila je “tehničke poteškoće” te da “cat filter” nije u automatskim postavkama za snimanje videa te se još jednom ispričala svima koji su bili zgroženi gledajući snimku, a koji su tijekom emitiranja upozorili “organe” na uključen “cat filter”.

Policija je potom na svoj Facebook profil učitala nefiltriranu verziju tiskovne konferencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:18