STRAŠAN ZLOČIN

ŽENA OD 135 KILOGRAMA PRIZNALA JEZIVO UBOJSTVO 'Da, svom dečku teškom 54 kg sjela sam na prsa i ugušila ga!

 
Windi Thomas; u krugu: Keeno Butler
 Screenshot / YOUTUBE

Amerikanka Windi Thomas (44) iz grada Eerie u saveznoj državi Pennsylvaniji, koja je svog dečka Keena Butlera (44) u njihovom domu u ožujku ove godine ubila tako što mu je sjela na prsa i onemogućila disanje, priznala je krivnju za ubojstvo u trećem stupnju te je prijeti zatvorska kazna od 18 do 36 godina, piše Daily Mail.

Savezna država Pennsylvania ubojstvom u trećem stupnju smatra sva ubojstva koja su počinjenja sa zlim namjerama, ali kod kojih nema predumišljaja i prisutnosti drugog kaznenog djela u kojem ubojica sudjeluje kao glavni počinitelj ili supočinitelj. Thomas je priznanjem svoju potencijalnu zatvorsku kaznu smanjila s 20 do 40 na 18 do 36 godina.

"Uzimajući u obzir činjenično stanje slučaja, mislim da je takva kazna poštena za obje strane", rekao je odvjetnik Windi Thomas, Mark Del Duca.

Thomas je nakon ubojstva policiji rekla da je bila u alkoholiziranom stanju pokušavala kupiti crack te da se tada sukobila s Butlerom. Stotinu i trideset pet kilograma teška Amerikanka svog je 54 kilograma teškog dečka prvo nožem ubola u ruku, nakon čega ga je izudarala nogom od stola. Thomas je Butlera potom ugušila tako što mu je sjela na prsa. Obdukcijom je utvrđeno da su Butleru udarcima tupim predmetom ozlijeđeni vrat, prsa i glava te da je ubijen tako što mu je onemogućeno disanje.

"Mislim da je trebala dobiti 40 godina ili više", rekla je žrtvina sestra Sandra Jean Butler. "Zaslužila je doživotnu zatvorsku kaznu."

Sandra Jean tvrdi da je veza njezinog brat Keena i Windi Thomas trajala dvije godine te da su se tijekom veze često sukobljavali. "Jednom sam joj prilikom čak i rekla da je molim da ne ubije mog brata. Ovakav se rasplet mogao očekivati", dodala je Sandra Jean.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:46