JADNI PREDSJEDNIK

'ŽIVIM U RUPČAGI' Donald Trump prijateljima iz golf kampa pričao o životu u Bijeloj kući, a onda se ljutito oglasio preko Twittera

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.08.2017. u 14:49

Real estate magnate Donald Trump (R) plays golf during the opening of his Trump International Golf Links golf course near Aberdeen, northeast Scotland July 10, 2012. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: BUSINESS SPORT GOLF REAL ESTATE) - RTR34SVX
REUTERS

 

Američki predsjednik Donald Trump kazao je članovima svog golf kluba u New Jerseyju kako puno vremena provodi van Washingtona jer je Bijela kuća 'prava rupa'.

Iz Bijele kuće nisu odmah odgovorili na upit za komentarom na izjavu koja se pojavila u podužem članku objavljenom na stranici golf.com. U međuvremenu je priča o Trumpovoj ljubavi prema golfu zasjala i u magazinu Sports Illustrated.

U priči se spominje scena kada je Trump razgovarao sa nekoliko članova kluba i rekao im da tako često dolazi na svoje golf terene u New Jerseyju jer je Bijela kuća prava rupa. Pogotovo u posljednjih mjesec dana kada se Zapadno krilo renovira.

Naime, Trump je gotovo svaki vikend otkako je postao predsjednik posjećuje imanja koja posjeduje i nekretnine koje iznajmljuje, uključujući i golf terene.

Ipak, sljedeći dan kada je cijela priča izašla na vidjelo, Trump je preko Twittera demantirao cijelu priču nazvavši je 'lažnom'.

 

Izdvajamo