JADNI PREDSJEDNIK

'ŽIVIM U RUPČAGI' Donald Trump prijateljima iz golf kampa pričao o životu u Bijeloj kući, a onda se ljutito oglasio preko Twittera

 
 REUTERS

Američki predsjednik Donald Trump kazao je članovima svog golf kluba u New Jerseyju kako puno vremena provodi van Washingtona jer je Bijela kuća 'prava rupa'.

Iz Bijele kuće nisu odmah odgovorili na upit za komentarom na izjavu koja se pojavila u podužem članku objavljenom na stranici golf.com. U međuvremenu je priča o Trumpovoj ljubavi prema golfu zasjala i u magazinu Sports Illustrated.

U priči se spominje scena kada je Trump razgovarao sa nekoliko članova kluba i rekao im da tako često dolazi na svoje golf terene u New Jerseyju jer je Bijela kuća prava rupa. Pogotovo u posljednjih mjesec dana kada se Zapadno krilo renovira.

Naime, Trump je gotovo svaki vikend otkako je postao predsjednik posjećuje imanja koja posjeduje i nekretnine koje iznajmljuje, uključujući i golf terene.

Ipak, sljedeći dan kada je cijela priča izašla na vidjelo, Trump je preko Twittera demantirao cijelu priču nazvavši je 'lažnom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:07