LJUBOMORA

ZLOČIN IZ STRASTI KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU Dočekala bivšu kandidatkinju za Senat u zasjedi, ubila je hicem iz pištolja pa presudila sebi...

 
Jennair Gerardot i Meredith Chapman
 Instagram / Facebook

Bivšu kandidatkinju za američki Senat ubila je hicem iz pištolja supruga njezinog ljubavnika nakon čega je presudila i sebi, objavila je policija Philadelphije, prenosi BBC.

Jennair Gerardot (48) provalila je u kuću Meredith Chapman (33) i dočekala je kad se ova vratila kući u ponedjeljak navečer. Istražitelji kažu kako je Gerardot nosila neku vrstu maske. Mužu je poslala poruku u kojoj ga obavještava da ima plan za osvetu.

Kad je policija stigla na mjesto zločina, pronašla je obje žene mrtve. Tijela su pronađena u kuhinji, a ukupno su ispaljena dva metka. 'Krvi je bilo posvuda', rekao je jedan od policajaca. Policija ja u blizini posjeda naišla na Marka Gerardota, nevjernog supruga.

Mark i Jennair u danima sreće:

Cheers.

Objavu dijeli Mark Gerardot (@gerardot1)

Čim je primio uznemirujuću poruku od svoje žene, pohitao je prema ljubavničinoj kući. Policiji je rekao da je njegova supruga možda unutra.Planirao je naći se s ljubavnicom na večeri, no zabrinuo se kad se ona nije pojavila na dogovorenom mjestu. Policijski inspektor William Colarulo ovako je opisao situaciju: 'Muškarac je imao aferu s ovom drugom ženom. Njegova supruga je za to saznala i isplanirala ovaj napad.'

Rekao je i da je Gerardot provalila u kuću razbivši staklo na vratima, no razbijeno je staklo pokupila kako njezina žrtva ništa ne bi posumnjala. Pucala je iz pištolja marke Taurus Tracker .357.

Također udana, ubijena Meredith Chapman, 2016. se neuspješno kandidirala za Senat kao kandidatkinja Republikanske stranke, a prije toga je radila kao direktorica marketinga na Sveučilištu Delaware, gdje je bila šefica svojem ljubavniku Marku Gerardotu.

Meredith Chapman:

Nedavno je promijenila posao i zaposlila se na Sveučilištu Villanova, a nekoliko sati prije smrti na Instagramu je objavila da 'ne može biti sretnija zbog novog posla'. Prema izvještaju policije, bila je udana za Lukea Chapmana, bivšeg gradskog vijećnika Newarka, no u vrijeme ubojstva nije živjela s mužem. 'Meredith je bila zraka svjetlosti svima koji su je poznavali', rekla je njezina obitelj nakon strašnog događaja.

'Jako je voljela svoju obitelj, bila sjajna prijateljica i vrlo talentirana poslovna žena. Njezina smrt je bila iznenadna i tragična, no to neće promijeniti ono što njezini voljeni misle o njoj.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:41